Bjarmia.fi verkkokaupan toimitusehdot

  1. Bjarmia.fi verkkokauppaa ylläpitää Bjarmia Oy (Y-tunnus 0186342-2). Verkkokaupasta toimitetaan tuotteita täysi-ikäisille kuluttajille sekä yrityksille. Nämä toimitusehdot koskevat ainoastaan verkkokaupasta tehtyjä tilauksia ja ostoksia.
  2. Toimitustavaksi voit valita joko Nouto Bjarmiasta (Bjarmia Oy:n myymälä Bjarmia-talo, vienantie 1, Kuusamo) tai Posti, jolloin tuotteet toimitetaan Suomen postin välityksellä. Toimitusmaksu valittaessa toimitustavaksi Nouto myymälästä on 0€. Toimitusmaksu postitettaessa kotimaahan postin toimipisteeseen on 5,90€ ja Itella Express Flex –toimitustavassa 12€. Valittaessa Verkkokaupan Itella Express Flex –toimitustapa paketti toimitetaan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Tätä varten vastaanottajan tulee antaa puhelinnumeronsa, jotta Itella voi sopia toimitusajan erikseen asiakkaan kanssa. Ulkomaille postitettaessa toimitusmaksu on pohjoismaihin 15€, muihin maihin 29€,  ja postitustapa on Priority tai Economy, kohdemaasta riippuen.
  3. Tilatut tuotteet toimitustavalla Nouto Bjarmiasta ovat noudettavissa Bjarmia-talosta viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Tilatut, postitettavaksi merkityt tuotteet postitetaan kohtuullisen ajan kuluessa tilauksen tekemisestä, yleensä 2-6 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli postitusaika oleellisesti pitkittyy, Bjarmiasta ollaan asiakkaaseen suoraan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Bjarmia Oy ei vastaa Suomen Postin toiminnasta aihetuvista toimitusajan pitkittymisistä tai muista toimitusongelmista.
  4. Voit myös tilata tuotteita lahjaksi – anna silloin toimitusosoitteeksi muu kuin maksajan osoite. Halutessasi valitse tilauksellesi lahjapaketointi jolloin saat lähetettyä valmiin lahjan!
  5. Kuluttaja-asiakkailla tuotteiden osalta 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautus ja vaihto on mahdollista tehdä maksuttomasti Postin palvelupisteessä Asiakaspalautuksena osoitteeseen Bjarmia Oy, Vienantie 1, 93600 Kuusamo. Liitä lähetyksen mukaan yhteystietosi sekä pankkiyhteystietosi maksun palautusta varten. Maksun palautamme 14 vuorokauden sisällä palautetun tuotteen vastaanottamisesta. Palautus- ja vaihto-oikeus edellyttää, että tuote on käyttämätön ja vaatteissa tuotelappujen tulee olla paikoillaan. Tuote on myös paketoitava huolellisesti, asiakas vastaa tästä itse. Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske Marimekko-kangastiluksia, sillä ne ovat mittatilaustöitä, asiakkaan antamien mittojen mukaan leikattuja
  6. Mikäli tuotteessa on havaittavissa ulkoisia vaurioita lähetystä vastaanotettaessa, on näistä kerrottava Suomen Postille lähetystä vastaanotettaessa. Mikäli havaitset tuotteessa virheen myöhemmin, ota yhteyttä Bjarmia Oy:n myymälään, Bjarmia-taloon 08-853869 tai suoraan sähköpostilla kaisa.valkama (at) bjarmia.fi
  7. Bjarmia Oy pidättää itsellään oikeuden tuotteiden hintojen ja toimitusmaksujen muutoksiin. Vahvistettujen tilausten hintoja tai toimitusmaksuja ei muuteta.
  8. Bjarmian tuotevalikoima on laaja ja verkkokaupassa pyritään pitämään esillä tuotteitta, joiden saatavuus on taattu. Joskus tuote voi kuitenkin olla tilapäisesti loppu varastostamme, jolloin emme voi taata toimitusta kohtuullisessa ajassa. Näissä tapauksissa olemme suoraan yhteydessä tilaajaan ja sovimme asian etenemisestä henkilökohtaisesti.
Joomla SEF URLs by Artio