Bjarmia.fi toimitus- ja maksutavat

Bjarmia.fi verkkokaupasta voit ostaa tuotteita seuraavilla toimitus- ja maksutavoilla:

Toimitustavat:

Nouto Bjarmiasta, 0€

Tilaa tuotteet silloin kun sinulle parhaiten sopii ja nouda tuotteet myymälästämme kun ehdit! Tuotteet luovutamme tilausvahvistusta vastaan. Voit myös valtuuttaa toisen henkilön noutamaan tuotteet puolestasi, tilauksen hän saa noudettua antamalla meille tilausvahvistuksesi. Huomaathan, että saat valittua tilausta tehdessäsi sille myös lahjapaketoinnin, jolloin noutaessasi tuotetta saat sen halutessasi jo valmiiksi paketoituna. Annathan tarkemmat toiveesi paketoinnista (pakataanko tuotteet yhteen vai erikseen) lisätiedot- kohdassa.

Postitus Suomeen

Postin toimipisteeseen tai Smart Post pisteeseen 5,90€.
Itella Express Flex 12€
Itella Express Flex toimitustavalla paketti toimitetaan suoraan tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Tätä varten vastaanottajan tulee antaa puhelinnumeronsa, jotta Itella voi sopia toimitusajan erikseen asiakkaan kanssa.

Postitus ulkomaille

Economy tai Priority, kohdemaasta riippuen, 15€ tai 29€.

Toimitusaika

Nouto Bjarmiasta: Tilaus noudettavissa myymälästä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.
Posti: Tilaukset postitetaan kohtuullisen ajan kuluessa, yleensä 2-6 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Postin toimitusajat voi tarkistaa: http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/palvelut-verkossa/toimitusaikakysely.html jossa lähetyspaikan postinumeroksi merkitse 93600 (Kuusamo) ja vastaanottopaikaksi vastaanottopaikan postinumero.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Joomla SEF URLs by Artio