Tuotteet

Bjarmia Oy valmistaa käsityönä yksilöllistä keramiikkaa, joka muodoltaan ja koristelultaan kuvastaa pohjoisen luontoa. Luomisen innoittaja on seutumme syvä erämaa; suot, tunturit, puhtaat vedet - sekä vahva tietoisuus omista juurista.
Katso lisää tuotteistamme verkkokaupasta.

tunturissa tuulee

Tunturissa tuulee

“Pohjoisen tunturit ovat alati säiden armoilla. Ne ovat tuulen ja sateen, maan historian, muovaamia luonnon taideteoksia.  Tunturissa tuulee -sarjan astioiden värityksen ja kuvioinnin mukana voit aistia tuon pohjoisten tuntureiden pöllyävän tuulen."
Katso verkkokaupastamme.

itikka -sarja

Itikka -sarja

“Itikka, hyttynen, sääski… Puhekielessä samalla hyönteisellä on lukuisia nimiä. Lajeja Suomessa on kaikkiaan noin 40.  Itikka on koko Suomen yhdistävä kesän puheenaihe. Kuinka paljon niitä on, onko niitä tänä kesänä, missä niitä erityisesti on… Onpa kansalla niistä runsaasti ennustuksiakin! Hymyä ja iloa itikoiden seurassa toivottavat Bjarmian savenvalajat!”
Katso verkkokaupastamme.

 yrityslahjat

Yrityslahjat

Räätälöimme yrityksellenne tarpeisiinne sopivat liikelahjakokonaisuudet keramiikastamme täydennettynä muilla edustamillamme laadukkailla tuotteilla. Ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 040-7249577.

Joomla SEF URLs by Artio